Dutch Dog Rehabilitation Centre

Didi

Posted 3 jaar agoRoemeense kruising

Leeftijd: 2
Gender: Vrouw
Afmeting: Medium

Over Didi

Didi is een hele vriendelijke, onderdanige, enthousiaste en sportieve hond. Ze is samen met haar zusje als pup naar België gehaald door onze partnerstichting SOS Stray Dogs Romania. Omdat ze in de massa van alle andere honden niet zo opviel, wacht ze -buiten haar schuld om- al 1.5 jaar op een baasje.

Didi is ongeveer 52 cm hoog een weegt ongeveer 27 kg. In huis is ze heerlijk rustig, ze is zindelijk en ze sloopt niet. Ze kan goed alleen zijn, ze gaat graag met je mee op pad (zowel lopend als aan de fiets) en ze kan goed loslopen. Met andere honden doet ze het prima. Ze kijkt in eerste instantie de kat uit de boom en als het ijs gebroken is, speelt ze graag. Ze trekt niet aan de lijn, ze is erg makkelijk in de omgang en goed trainbaar.

Didi heeft door haar leven in een kennel nog niet veel van de wereld gezien. Daardoor vindt ze sommige nieuwe dingen/mensen/kinderen nog een beetje spannend. Ze is echter absoluut niet overdreven angstig, maar ze vindt het fijn om door haar baas gesteund te worden. Didi hecht zich heel snel en makkelijk aan ‘haar mens’ en ze is in de omgang ook enorm baasgericht. Tijdens wandelingen komt ze heel regelmatig zelf inchecken om te kijken of je er nog bent. Bij thuiskomst ontvangt ze je enthousiast, ze komt erg graag met je knuffelen en ze houdt je graag gezelschap.

Je bent een goede match voor Didi als:
– je geen druk gezin(sleven) hebt
– je een maatje voor het leven zoekt
– je actief bent aangelegd
– je haar kan steunen als ze iets spannend vindt
– je wellicht al een stabiele hond hebt
– je moet lachen om haar aandoenlijke underbite
– je op zoek bent naar een lieve, ongecompliceerde hond

Ben je enthousiast geworden en denk jij een goede match met Didi te zijn? Stuur dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Karakteristieken:

  • Zindelijk
  • Gesteriliseerd / gecastreerd
  • Kent de basiscommando's
  • Kan alleen thuis blijven
  • Kan loslopen

Compatibel met:

  • Honden