Dutch Dog Rehabilitation Centre

Doodee

Posted 11 maanden agoMetis

Leeftijd: 3
Gender: Vrouw
Afmeting: Medium

Over Doodee

Historie
Doodee – – is op straat geboren en heeft twee jaar in een asiel in Kyiv gewoond. Haar precieze leeftijd is niet bekend, maar ligt rond de 3 jaar.

Karakter
Ze houdt ervan om je voor de gek te houden en is erg speels. Daarnaast is ze ook hond-gericht waardoor andere honden haar veel kunnen leren. In een nieuwe omgeving kijkt ze de kat uit de boom en ze schrikt soms van plotselinge harde geluiden.

Uiterlijk en gezondheid
Doodee is een Metis (kruising) die wel wat weg heeft van een herder-dobermann mix. Ze is als pup gesteriiseerd en ze verkeert in goede gezondheid.

Vaardigheden
Op dit moment leert ze om aan de riem te lopen, een aandachtspunt voor haar nieuwe baasje(s): hier is nog verdere training nodig! Alleen thuisblijven is voor Doodee nog niet mogelijk, dus ook daarvoor moet worden getraind.

Match
Een rustige omgeving, een veilig thuis en een liefdevol gezin zijn de ideale ingrediënten voor Doodee. Bij voorkeur een volwassen persoon of volwassen koppel zonder kinderen, die het leuk vinden om lekker met haar te trainen. Daarnaast zou een ​​hondenvriendje om mee te spelen en van te leren helemaal fantastisch zijn (maar geen vereiste)!

BELANGRIJK: wij bemiddelen Doodee voor haar huidige eigenaar. Ze verblijft dus niet bij ons. Zie jij het zitten om het avontuur aan te gaan met deze leergierige dibbes, of wil je meer informatie over haar ontvangen? Stuur dan een berichtje naar info@dutchdogrc.nl.

Karakteristieken:

  • Zindelijk
  • Gesteriliseerd / gecastreerd

Compatibel met:

  • Honden