Dutch Dog Rehabilitation Centre

Marie

Posted 2 jaar agoKruising Duitse Herder

Leeftijd: Pup
Gender: Vrouw
Afmeting: Medium

Over Marie

Pleeggezin/adoptant gezocht

Marie is met haar broertje en zusjes in Roemenië op straat geboren. Omdat ze vlak langs een drukke weg liepen, hebben de lokale rescuers in samenwerking met onze partnerstichting SOS Stray Dogs Romania besloten om moeder Mira en alle pups op te nemen in hun private shelter. Helaas is hun leefruimte erg beperkt, dus het wordt hoog tijd om voor deze lieverds een nieuw thuis te vinden.

Marie is op dit moment ongeveer 5 maanden oud. Ze is gechipt, geënt en volledig ontwormd/ontvlooid. Ze heeft nog weinig geleerd (maar ze is ontzettend leergierig en slim), dus daar zal het pleeggezin of de nieuwe eigenaar rekening mee moeten houden.

Ze is een kruising Duitse herder en wordt dus een grote middenmaat (ongeveer 50/55 cm hoog). Ze is sociaal en erg slim. Marie is nog niet in Nederland. Wij bemiddelen haar voor onze partnerstichting SOS Stray Dogs Romania. Heb je intereresse in Marie? Of wil je jezelf aanmelden als pleegezin (binnen een straal van een uur/100 km van Breda)? Neem dan contact met ons op.

Karakteristieken:

  • Heeft vachtverzorging nodig
  • Heeft veel uitdaging nodig

Compatibel met:

  • Honden
  • Katten
  • Kinderen