Dutch Dog Rehabilitation Centre

Nala

Posted 2 maanden agoTurkse kruising

Leeftijd: 3
Gender: Vrouw
Afmeting: Medium

Over Nala

Maak kennis met Nala, een prachtige Turkse kruising van 3 jaar oud. Nala’s reis begon vorig jaar september, toen ze samen met haar vriend Youp vanuit Turkije naar Nederland kwam. Nu is het tijd voor haar om haar eigen liefdevolle thuis te vinden!

Nala is een hond met een bijzonder verhaal. Dankzij een van onze partnerstichtingen heeft ze het overvolle en onderbezette asiel in Turkije kunnen verruilen voor een leven in Nederland. Een oude breuk in haar linkervoorpoot hebben we met succes geopereerd, en nu staat ze stevig op haar pootjes; klaar om avonturen te beleven.

Wat Nala echt bijzonder maakt, is haar gevoelige en zachtaardige aard. Ze lijkt af en toe meer op een kat dan een hond; zowel qua gedrag als in haar bewegingen. Ze houdt van het gezelschap van andere honden en voelt zich op haar best in hun aanwezigheid. Hoewel ze in eerste instantie wat afwachtend kan zijn naar vreemden, laat ze zich goed benaderen en omkopen met wat lekkers. Als ze eenmaal vertrouwen heeft opgebouwd, is ze enthousiast en liefdevol naar haar eigenaren en bekenden. Nala is van nature een onzeker hondje en ze hecht veel aan de steun van haar baas en van de honden in haar omgeving. Ze kan prima alleen kan zijn, vooral als ze het gezelschap heeft van andere viervoeters. Ze kan wel schrikken van harde geluiden rondom het huis, dus bij voorkeur plaatsen we haar in een rustige omgeving. Nala is zindelijk en ze loopt het liefst los tijdens wandelingen, zodat ze haar energie kwijt kan. Ze kan ongelofelijk hard rennen en dat doet ze ook erg graag. Ze heeft weinig tot geen jachtinstinct en speelt het liefst met de andere honden.

Hoewel autorijden haar nog wat spanning geeft, is ze altijd bereid om met je mee te gaan en nieuwe avonturen te ontdekken. Wat betreft kinderen is ze voorzichtig, maar ze zal ze eerder vermijden dan de confrontatie aangaan.

Voor Nala zijn we op zoek naar een liefdevolle plek met het liefst minimaal één andere hondenvriend, een tuin om in te spelen en een rustige omgeving waar ze haar eigen tempo kan volgen. Wil jij Nala’s nieuwe metgezel zijn en haar een warm thuis bieden? Of ben je benieuwd naar meer beeldmateriaal van haar of informatie over haar? Stuur ons dan een berichtje.

Karakteristieken:

  • Zindelijk
  • Waaks
  • Gesteriliseerd / gecastreerd
  • Kan alleen thuis blijven
  • Kan mee in de auto
  • Kan loslopen

Compatibel met:

  • Honden
  • Kinderen