Dutch Dog Rehabilitation Centre

Nala

Posted 3 weken agoTurkse kruising

Leeftijd: 3
Gender: Vrouw
Afmeting: Medium

Over Nala

Maak kennis met Nala, een prachtige Turkse kruising van 3 jaar oud. Nala’s reis begon vorig jaar september, toen ze samen met haar vriend Youp vanuit Turkije naar Nederland kwam. Nu is het tijd voor haar om haar eigen liefdevolle thuis te vinden!

Nala is een hond met een bijzonder verhaal. Dankzij de zorgzame handen van haar redders, heeft ze het overvolle en onderbezette asiel in Turkije kunnen verruilen voor een leven in Nederland. Een oude breuk in haar linkervoorpoot hebben we met succes geopereerd, en nu staat ze stevig op haar pootjes, klaar om avonturen te beleven.

Wat Nala echt bijzonder maakt, is haar gevoelige en zachtaardige aard. Ze lijkt af en toe meer op een kat dan een hond; zowel qua gedrag als in haar bewegingen. Ze houdt van het gezelschap van andere honden en voelt zich op haar best in hun aanwezigheid. Hoewel ze in eerste instantie wat afwachtend kan zijn naar vreemden, laat ze zich goed benaderen en omkopen met wat lekkers. Als ze eenmaal vertrouwen heeft opgebouwd, is ze enthousiast en liefdevol naar haar eigenaren en bekenden.

Nala is een zelfstandige dame die prima alleen kan zijn, vooral als ze het gezelschap heeft van andere viervoeters. Ze is zindelijk en ze loopt het liefst los tijdens wandelingen, zodat ze haar energie kwijt kan.

Hoewel autorijden haar nog wat spanning geeft, is ze altijd bereid om met je mee te gaan en nieuwe avonturen te ontdekken. Wat betreft kinderen is ze voorzichtig, maar ze laat haar lieve kant zien en kan een geweldige metgezel zijn voor een gezin met oudere kinderen, mits ze de tijd krijgt om aan hen te wennen.

Voor Nala zijn we op zoek naar een liefdevolle plek met een andere hondenvriend, een tuin om in te spelen en een rustige omgeving waar ze haar eigen tempo kan volgen. Wil jij Nala’s nieuwe avontuurlijke metgezel zijn en haar een warm thuis bieden? Neem dan nu contact op en geef Nala de liefde en geborgenheid die ze verdient.

Karakteristieken:

  • Zindelijk
  • Waaks
  • Gesteriliseerd / gecastreerd
  • Kan alleen thuis blijven
  • Kan mee in de auto
  • Kan loslopen

Compatibel met:

  • Honden
  • Kinderen