Dutch Dog Rehabilitation Centre

We zijn ontzettend blij met de steun van en de samenwerking met onze partnerstichtingen en -bedrijven! Dankzij jullie kan onze stichting blijven groeien en zorgen we samen voor de juiste opvang en begeleiding voor de herplaatshonden in Nederland. 

Stichtingen

Zit je met een moeilijk plaatsbare hond in je maag, of lopen adoptanten tegen problemen aan met hun hond en hebben jullie niet de capaciteit om dit op te lossen? Dan helpen we je graag verder. We werken graag met partnerstichtingen samen om er zo voor te zorgen dat alle honden die naar Nederland gehaald worden, de zorg en de begeleiding krijgen die ze nodig hebben, zodat ze daardoor succesvol geplaatst kunnen worden. Daarnaast verwijzen we graag potentiële adoptanten door naar onze partnerstichtingen als wij zelf niet voldoende aanbod hebben. Wil je weten wat we voor jullie stichting kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Bedrijven

Heb je een hart voor dieren en wil je onze stichting ondersteunen? Word dan partner van DDRC! Doormiddel van een maandelijkse donatie, of door het beschikbaar stellen van producten of diensten word je onze partner. Uiteraard vermelden wij onze partners op onze webiste en in onze social media kanalen. Daarnaast zetten wij onze partners regelmatig extra in het zonnetje.  Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. 

Onze partners